Nova ICT dat is voor elke MKB-er een passende Internet, communicatie en telefonie oplossing

MKB ondernemer en geen verstand van ICT?

Doorgaans hebben MKB ondernemers dat niet. Sterker nog: bij voorkeur niet. Een MKB-er wil niet eens aan ICT dénken. Want dat betekent meestal dat er iets aan schort. Op het meest ongunstige moment. Geen internet verbinding of geen netwerkt. De bandbreedte die te kort schiet. De bestanden van een verloren laptop voor altijd kwijt….. Nee: ICT staat doorgaans niet bovenaan de lijst van ondernemers als het gaat om favoriete onderwerpen. En dat is heel begrijpelijk.

ICT moet het gewoon doen. Snel. Betrouwbaar. Overal. Altijd toegankelijk. Bij voorkeur passend bij de huidige en de toekomstige bedrijfsomvang. En natuurlijk vriendelijk geprijsd. Als stille held op de achtergrond die nauwelijks aandacht vraagt. Als kloppend hart van de organisatie dat gewoon dóór gaat. Tenminste: zo denken wij er over.

Als drukbezet ondernemer heb ik geen tijd, geen zin en geen energie om aan ICT te besteden. Door dit uit te besteden aan Nova ICT levert dit me juist meer energie op: ik weet dat het goed zit. – Ed Soepnel – Ed Soepnel Creatieve Producties

Bij Nova ICT staat uw ICT juist wél bovenaan de prioriteitenlijst.

Uitzoeken welke internet oplossing het beste bij uw organisatie past. Hoe Pinnen over IP het leven van een detaillist een stuk aangenamer kan maken. Hoe een netwerk optimaal kan presteren zonder dat de meterkast is volgestouwd met apparatuur.  Hoe medewerkers ook thuis of vanuit de hotelkamer gewoon door kunnen werken, alsof ze gewoon op kantoor zitten. Kortom: hoe we ICT zo voor uw organisatie kunnen inrichten dat u er niets meer van merkt.

Als u NOVA ICT kent, hoeft u zelf geen kennis te hebben van ICT. Het mag natuurlijk wel. Dan kunnen we onderling afstemmen welke (onderhouds)zaken u zelf oppakt en waar u ons voor inschakelt.  Zo ontstaat vanzelf een balans tussen ondernemingsvrijheid, kostenbeheersing en management.

We zijn met raad en daad beschikbaar. Ook in het weekend. Ook ‘s nachts. Dat zetten we natuurlijk niet op de website, maar het is wél zo. Wij zijn zelf tenslotte ook ondernemers en we snappen dat ICT het gewoon moet doen. Punt.

Neem eens vrijblijvend contact met ons op.