Gewoon het beste internet: stabiel, schaalbaar, snel.

Zakelijke Internetverbindingen

Het leveren van zakelijke internetverbindingen vormen stiekem toch wel het speerpunt voor Nova ICT. Niet alleen omdat we het heel leuk vinden om voor elke ondernemer de best passende oplossing te vinden; we zijn er ook nog eens heel goed in. Dat is niet om op te scheppen: het ís gewoon zo.

We kunnen vanuit een groot netwerk van leveranciers en koppelingen de beste randvoorwaarden scheppen voor onze ultieme dienst: de kwalitatief optimale en toch goedkoopste internetverbinding in zijn klasse. ADSL, SDSL, Radio, Coax, Ethernet, glasvezel en alles wat er tussenin ligt. We kunnen vrijwel elke situatie naar onze hand zetten zodat u de beste prijs / kwaliteit / efficiency verhouding heeft. Want laten we eerlijk zijn: het is echt niet zo moeilijk om een supersnelle internetverbinding neer te knallen: het gaat om de afstemming tussen behoefte van de organisatie en bijbehorende factuur.

Koppeling tussen verschillende vestigingen, en scheiding tussen telefonie en data of juist een scheiding tussen internet en privé? Leuk! Daar zetten we graag onze tanden in.

Neem dus direct contact met ons op.

Maatwerk Internetverbindingen

De ene MKB-er is de andere niet. Dat weten wij als geen ander want we leveren complete aansluitingen voor makelaars, detaillisten, tandartspraktijken, notariskantoren, noem maar op. We weten ook dat elke onderneming specifieke eisen en wensen heeft ten aanzien van de internetverbinding.

Doorgaans kunnen wij uit de voeten met standaard oplossingen, maar soms mogen we echt onze hersens laten kraken over een specialistische klantvraag. Dan komen we met maatwerk. Ook voor de  kleinere ondernemer. Enneh.. dat hoeft helemaal niet duur te zijn. Maatwerkoplossingen zijn voor ons de kersen op de taart, zo kunnen we écht laten zien waar we goed in zijn. Dat is gewoon onze lol, daar hoeft echt geen extreem tarief aan te hangen.

Wees gerust als deze oplossingen  u eigenlijk niets zeggen. Of als u er eigenlijk geen snars van snapt. Zolang u maar blij wordt van onze resultaten, dan genieten wij in stilte. Als het dashboard aangeeft dat de geboden bandbreedtes voldoende zijn, de up- en downloadsnelheden inderdaad pijlsnel zijn en dat de back-up weer vlekkeloos is verlopen.