Kom in de Cloud: het (voor)uitzicht is fantastisch!

Weer een nieuwe hype?

Steeds meer ondernemers stappen over op Cloud diensten. Doen ze dat omdat het een trend is en ze er nu eenmaal bij willen horen? Omdat het een hype is? Nee! Aan werken in de Cloud zijn behoorlijk wat voordelen gekoppeld. En significante voordelen ook.

Denk maar eens aan de onbeperkte toegang tot data en applicaties, 24 uur per dag, 7 dagen per week, ongeacht je locatie. Clouddiensten worden bovendien als dienst geleverd, tegen een aantrekkelijk, vast bedrag per maand. Dit is inclusief licentie, onderhoud en gebruik.

Daarbij zijn applicaties die worden aangeboden als Cloud diensten per maand op te zeggen of per direct uit te breiden. Dat legt een flexibele schil om de organisatie heen en maakt deze schaalbaar.

 

Je doet al meer in de Cloud dan je denkt

Geen behoefte aan Cloud diensten? Dan zeker ook geen behoefte aan website hosting? Of aan registratie van domeinnamen? Of aan back-up en opslag van grote hoeveelheden data? Want ook dat zijn Clouddiensten.

Waarschijnlijk doet u al meer met Cloud diensten dan u denkt. Of beter: waar u zich bewust van bent. Maar we kunnen ons voorstellen dat u wat huiverig wordt bij het idee. Dan kunnen we u gerust stellen: Nova ICT beschikt over een eigen datacenter dat we tot de tanden hebben bewapend en beveiligd. Knappe gast die hier binnenkomt. Ook een stroomstoring lachen we midden in het gezicht uit: tuurlijk hebben we onze eigen stroomvoorziening.

Door de applicaties op onze servers, in ons datacenter te laten draaien, zit u dus ook helemaal veilig. We hebben een uitgebreid portfolio beschikbaar, maar de meeste van onze klanten maken gebruik van Cloud diensten als Office 365, Google Apps, websites en webapplicaties, opslag en backup van gedeeld bedrijfsdocumenten, virtuele servers en CRM toepassingen.